Over

Hee hee!
Welkom op it’s super Li.
🐱🍑💪

It’s super Li is mijn persoonlijke healthy lifestyle blog met een vleugje katten. Hier post ik elke week een artikel gerelateerd aan het gezonde leven. De artikelen die ik post zijn artikelen zoals challenges, mijn persoonlijke vooruitgang, reviews/ervaringen en recepten.

Ik ben Lianne, ook wel Li. Ik ben 23 jaar oud en ik werk fulltime als software developer. Het bijhouden van de blog is een hobby die ik doe in mijn vrije tijd. Ik heb twee katten, Barry en Flynn. Zij zullen regelmatig voorbij komen in de blogs. Verder ben ik erg gek op alles gerelateerd aan het hebben van een healthy lifestyle en hierom schrijf ik er ook graag over. Ik ben natuurlijk niet 100% perfect als het gaat om het hebben van een gezonde levensstijl, maar mijn persoonlijke motto is altijd proberen de beste versie te zijn van mijzelf of anders gezegd altijd proberen de super versie van jezelf te zijn 😉 Daar komt de super van it’s super li vandaan.

Wil je contact opnemen met mij? Dat kan! Dat kan doormiddel van het contact formulier op de website, door comments te plaatsen onder mijn artikelen of door te mailen naar li@itssuperli.com.