Voeding

Body & Fit haul

Laatst zag ik toch iets moois in mijn inbox verschijnen. Een Body & Fit (https://www.bodyenfitshop.nl) cadeabon! 😍 En als ik ergens goed in ben, is het wel geld uitgeven. Dus binnen no-time had ik al een bestelling geplaatst. Vandaag laat ik jullie zien wat ik heb besteld en kort wat ik ervan vind.

Whey Perfection

Links achter doos met whey perfection varity pack, rechts grote pot whey perfection naturel en links voor Personal Protein shots in speculaas, caramel crunch, vanilla en chocolate.

Ik heb nog steeds de shotjes van Personal Protein alleen mijn whey protein is allang op. Dus heb ik een lekkere grote pot van 2270 gram naturel (smaakloos) van Body & Fit genomen. Deze is normaal €34,90, maar ik heb er zelf €26,32 voor betaald. Body & Fit heeft regelmatig acties in de prijzen, maar ook codes. Dus als je iets wil bestellen hou ze in de gaten 😉 (https://www.bodyenfitshop.nl/eiwittenwhey/whey-proteine/body-fit-sportsnutrition/whey-perfection/)

Verder was ik ook wel benieuwd naar de smaakjes van Body & Fit zelf. Dus naast de grote smaakloze pot heb ik ook de variety pack genomen met 10 verschillende Taste & Discover smaken. Hier heb ik zelf €8,40 voor betaald, maar op de site is die nu €9,90. Scheelt niet veel. De smaken die ik heb gekregen zijn:

  • Banana
  • Rashberry
  • Cherry Summerfruit
  • Creamy coconut
  • Cappucino
  • Ice coffee
  • Vanilla
  • Stracciatella
  • Strawberry

No Xplode XE EDGE

Links tropical burst en rechts green apple

Om s’avonds die kick under my butt te krijgen om toch te gaan sporten gebruik ik graag preworkout. Ik had er een keer advies over gevraagd bij de Health Advies Breda en daar werd mij No Xplode XE EDGE aangeraden. Toen heb ik een potje Tropical burst meegenomen. Het effect is super 💪 Ik knal zo door mijn workouts heen in plaats van lui op de bank blijven hangen. Al vind ik de smaak echt tegenvallen. Alsof je keihard in je gezicht wordt geslagen met zure matten. A bit much for me. Voordat ik ging bestellen heb ik daarom ook een berichtje gedaan maar Body & Fit wat zij aanraden. Daaruit kwam toch wel het advies om een andere smaak te proberen, omdat ik al weet dat de werking wel is wat ik wil. Plus er was toen toevallig een actie 😉 Green apple verdween toen gauw in mijn mandje en oh boy, daar heb ik geen spijt van. Wat een lekker smaak is dat 😍 Ik heb hiervoor €22,55 betaald en staat nu op de website voor €23,90. (https://www.bodyenfitshop.nl/workouts/pre-workout/bsn/no-xplode-xe/)

Extra’s

Het fijne aan Body & Fit is dat ze vaak wat extra’s geven. Dit keer had ik zelfs 3 extra’s. 1 sample en 2 cadeau’s. De sample was een protein bar. Helaas was de conclusie dat ik proteinbars echt niks vind door de structuur. Dus die heb ik cadeau gedaan aan mijn collega 😉 Verder heb ik een roze shakebeker van Body & Fit erbij gekregen en een sporthanddoek van BSN (omdat ik de preworkout van hun had besteld). Enige wat ik wel jammer vond aan mijn bestelling is dat je moet kiezen tussen een kortingscode of een cadeaubon. Dus ik heb van de actie van BSN op de handdoek na niks gemerkt 😢 Dus ik hoop dat ze dit in de toekomst aanpassen. Verder ben ik hartstikke tevreden over Body & Fit 👍

Bestellen jullie ook weleens bij Body & Fit? Laat ik de comments weten wat je allemaal bestel bij Body & Fit!

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.