Persoonlijk

Gezondheidsbeurs 2019

Het is alweer meer dan een week geleden, maar vorige week ben ik samen met Mascha(@maschav91) naar de gezondheidsbeurs in Utrecht geweest. Via Fitaddict hadden we gratis tickets, omdat ze daar een presentatie zou geven. Mascha en ik zijn onwijze fans van haar dus we moesten wel even een kijkje nemen. 😉 Verder is er nog zoveel te doen op de beurs. Samen met Mascha hadden we een heel lijstje om te doen. Vandaag vertel ik dus over de dingen die we hebben gedaan.

Voedzaam ontbijten met Mathijs Vrieze in het KookTheater

Onze dag begon in het KookTheater voor een kookles over voedzame ontbijtjes. We waren zeker niet de enige met dit idee, want de hele zaal zat vol. Wij zaten helemaal rechts van de zaal. Niet meest optimale plek, maar het was beter dan niks.

Mathijs kon onwijs leuk presenteren. Super enthousiast! Ik werd er zelf in iedergeval heel vrolijk van. Hij liet ons zien hoe je granola, notenbars en notenpasta kon maken. Zeker de granola wil ik een keer proberen. Het idee was erg leuk, maar het was moeilijk te volgen. Hij ging er allemaal best snel doorheen en ik kon hem maar net bijhouden met aantekeningen maken op mijn telefoon. Niet bij alles zei hij netjes de hoeveelheden, we zaten ook te ver weg om het te zien en hij kookte de helft van de tijd buiten het scherm waardoor alleen de eerste paar rijen hem goed konden volgen. Op het einde sprak hij over flyers om de besproken recepten terug te vinden, maar achteraf bleek het een flyer met ‘meld je aan voor mijn nieuwsbrief en je krijgt recepten!’. Tja, daar hadden we veel aan… We besloten om voor de rest van de dag het KookTheater maar over te slaan, want hier leren we niet veel van…

Louella van Fitaddict met ontwikkel op eigen kracht een gezonde leefstijl

De volgende presentatie stond dik gedrukt en gemarkeerd in onze planning. De presentatie van FitAddict(@fitaddictnl) Het was ook zeker te merken aan Mascha dat zij er zin in had. Voordat mensen van de vorige presentatie konden vertrekken vloog ze gelijk naar de eerste rij zit plaatsen. Vanaf daar hadden we perfect zicht op de schermen en Louella. Haar presentatie was een verkorte versie van haar ebook dus als je het heb gemist of je wilt er dieper op in gaan dan kan je haar ebook terug vinden in haar webshop.

Verder vond ik het gewoon onwijs tof dat ik op deze manier een voorbeeld in het echt kon ontmoeten. Normaal volg ik vooral veel mensen uit het buitenland. Die hebben ook prachtige resultaten, maar ze voelen best onbereikbaar. Waardoor het weleens onrealistisch lijkt. Dat heb ik niet met Louella. Ze heeft pracht resultaten en zo herkenbaar. Hierdoor voelt het zoveel realistischer. Niet verkeerd dus!

Louella, mocht je het lezen. Het was echt onwijs tof dat je dit heb gedaan en ik hoop je volgend jaar weer terug te zien. Big fan 🙌🙌🙌

Het maximale uit je leven halen. Tips & tricks. Met Debbie van FitFunRun

Niet alle sprekers van de Gezondheidsbeurs waren ons bekend. Meeste presentaties hebben we uitgezocht puur op de titels. Zo dus ook de presentatie van Debbie van FitFunRun (@fitfunrun_). Het maximale uit het leven halen? Yes, please! Dus hier namen we ook enthousiast vooraan een plaatsje. Voor de presentatie kwam Debbie op ons af. “Volgen jullie mij al op social media?” Nee, eigenlijk niet. “Waarom niet?” Kwam er gelijk plagend uit. Ik was om. Ik opende gelijk mijn Instagram om haar te volgen. Als het niks zou zijn kon ik altijd nog ontvolgen. (Spoiler: ik volg haar nog steeds)

Haar presentatie was ook onwijs goed. Een duidelijk verhaal over hoe je het leven optimaal kan verdelen over werk, familie, vrienden en natuurlijk jezelf. Het was ook wel een lichte trap onder mijn kont. Zo van als je iets wil, doe dat dan. Wil je tijd voor jezelf? Sta dan een uur eerder op, dat uurtje voor de televisie hangen s’avonds heb je toch niet nodig! Ook de manier hoe ze het had gebracht was heel creatief. Zo had ze het woord power verdeeld in 5 onderdelen, maar als je dat wil weten moet je er volgende keer maar bij zijn of haar blog goed volgen 😉

Achteraf kwamen we Debbie nog tegen op de beurs en hebben we nog even gezellig gepraat over vanalles. Het was echt tof. Dit is zeker een groot deel van de reden waarom ik volgend jaar terug wil komen. Je kan echt leuk praten met de bloggers!

Superseks in 10 stappen door Goedele Liekens

Ik ga niet ontkennen dat ik het liefste superseks heb. Er is zeker niks mis met mijn seksleven, maar ik was wel nieuwsgierig naar die 10 stappen. Wie weet leer ik iets nieuws. Al was ik wel bang dat het uiteindelijk alleen maar “praten” zou zijn, want dat weet ik al… De presentatie was in de grootste zaal en trok ook een flink publiek. Op een podium zat Goedele Liekens samen met de presentator. Een beetje talkshow stijl. Tijdens de presentatie werden ook flyers uitgedeeld voor een online cursus van Goedele. Dit leidde echt onwijs af en maakte de al grote zaal rumoerig. Zonde! Ook was het meer een willekeurig babelletje dan echt 10 tips. Enige wat is besproken is dat praten onwijs belangrijk is. Verder was het niet bijzonder. Sorry, we hadden deze beter over kunnen slaan.

De rest van de beurs

Voor de rest zijn we vooral rond gaan lopen op de beurs. Er stonden onwijs veel kraampjes met echt vanalles en nog wat. Ik moet eerlijk zeggen dat je ook onwijs moet uitkijken, want er worden een hoop bullshit producten verkocht. Zoals duur geprijste vitamines, trilplaten en een borstel voor zogenaamd volume. Verder waren er ook genoeg prima kraampjes. Zo hebben we even geproefd bij Kees (kaas) en Yogi thee. Het was helaas wel echt pittig druk. Dus niet alle kraampjes hebben we even goed kunnen bekijken.

Lekker ontspannen

Al die drukte zorgde ervoor dat ik wat last kreeg van overstimulatie. S’middags besloten Mascha en ik dus maar om richting de uitgang te gaan. Daar zijn we lekker het centrum van Utrecht in gegaan. We hebben lekker bakkie koffie gedaan, sportkleding geshopt (op de beurs was het niet zo interessant) en s’avonds lekker uit eten bij La Cubanita 😍 Een leuke manier om de dag af te sluiten.

Ben jij ook naar de gezondheidsbeurs geweest? En heb je ook zin om volgend jaar te gaan?

1 thought on “Gezondheidsbeurs 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.