Bewegen

Gigareview: Al mijn AliExpress sportkleding

Goede sportkleding voor een leuke prijs? Yes, please ๐Ÿ™‹ Via AliExpress heb ik afgelopen jaar een stel leuke vondsten gedaan. Vandaag laat ik zien welke items mijn kast hebben gehaald en wat ik er nu van denk. Wie weet zie je er zelf iets interessants tussen zitten ๐Ÿ˜‰ Prijzen en verzendtijd kunnen trouwens afwijken van mijn ervaring, maar zo heb je wel een globaal idee hoe het zit.

New energy seamless indigo legging en crop top

New energy seamless legging

Mijn absolute favoriet is toch wel deze legging, maar ook alleen maar vanwege de kleur. Logisch natuurlijk, want paars is mijn lievelingskleur ๐Ÿ˜‰ Verder is het prima legging. Het geeft een flinke compressie en daar hou ik wel van. Zelf vind ik het maar vervelend als ik tijdens het sporten mijn kont voelt drillen als een puddinkje. Deze legging is wel verbannen naar mijn upperbody trainingsdagen, want squatproof is deze legging bij mij helaas niet. De legging heeft mij โ‚ฌ17,54 gekost en het duurde 20 dagen voordat ik deze binnenkreeg. verder denk ik dat het een perfect dupe is voor de new energy seamless sets van Gymshark.


New energy seamless croptop

Toen ik deze bijpassende top spotte bij mijn vaste verkoper Nepoagym moest ik die wel gelijk bestellen. Ik heb er โ‚ฌ15,81 voor betaald en binnen 10 dagen was die binnen. Dat was in ieder geval een stuk sneller dan de legging. Het is een fijne top die je als low impact sport bh kan gebruiken. De schouderbanden zijn een beetje aan de lange kant. Ik denk als deze korter waren dat het een medium impact sport bh kon zijn. Opzich is low impact wel redelijk te doen voor krachttraining zolang je niet al te wilde oefeningen doe.

Vital seamless legging met seamless longe sleeve top

Vital seamless legging

Samen met de new energy seamless legging verscheen ook deze paarse legging! Net als de andere legging heb ik deze besteld bij Mostor Fitness (ook een vaste verkoper voor mij) voor โ‚ฌ17,54 en duurde het 20 dagen binnen te komen. Het is mooie dupe voor de vital seamless van Gymshark. De stof voelt heerlijk, wat ook vaak te horen is over de Gymshark versie. Weet je wat het aller beste aan deze legging is? Het is 100% squatproof! Woooh! Dat is niet iets wat vaak voorkomt bij mij. Dus ik ben er zo blij mee! Plus het is paars ๐Ÿ˜ Mijn dag kan niet meer stuk. Het is geen egale legging. Het is een soort gruis bestaand uit donker paars en wit. Dit geeft een beetje die licht paarse kleur. Ik denk dat die gruis er ook voor zorgt dat die beter squatproof is. Je kan er geen duidelijke lijnen doorheen zien. Deze heeft een lichte compressie en achter zit een booty contour die op de juiste plek zit ๐Ÿ‘Œ Deze is ook zeker een aanrader!

Seamless long sleeve crop top

Deze crop top heb ik samen met de korte mouwen versie besteld voor โ‚ฌ13,73 en was binnen 13 dagen binnen. Het is een fijne stof die goed rekbaar is. Enige minpunt vind ik dat de mouwen iets aan de strakke kant zijn. Dat voel je vooral bij de oksels. Het is niet heel storend, maar als ik deze nog eens zou bestellen dan zou ik wel overwegen om toch maar een maat groter te nemen. Verder is het wel een aanrader.

Seamless long sleeve crop top en seamless legging met gaatjes

Seamless legging

De eerste keer dat ik deze legging zag moest ik zo erg denken aan de energy seamless van Gymshark. Alleen had deze de gaatjes alleen bij de enkel (helaas niet goed te zien op de foto) en niet op het bovenbeen. Voor โ‚ฌ10,02 kocht ik deze legging en het duurde 9 dagen om aan te komen. Ik had de grootste maat genomen die er was (L/XL), maar het is nog steeds aan de te krappe kant. De stof glimt ook best wel doordat het zo is uitgerekt. Het is verder een leuke legging, maar vooral geschikt voor de kleinere maatjes. Ik heb deze wel een aantal keer met plezier gedragen, maar bij de volgende opruiming gaat deze er toch uit. Deze is trouwens redelijk squatproof. Ik verwacht zelf als ik een maat groter zou hebben, deze helemaal squatproof is. Voor nu zou ik er niet in squaten, want straks scheurt die nog ๐Ÿ˜‚

Ombre long sleeve crop top met energy seamless legging

Energy seamless legging

Zoals al te merken is heb ik zwak voor Gymshark dupes ๐Ÿคญ Zo ook weer deze legging. Het leuke aan deze legging vind ik vooral de donker blauwe kleur. Ik snap echt niet dat Gymshark deze niet heeft! Voor โ‚ฌ14,82 had ik deze legging in 7 dagen in huis. De legging is echt net niet squatproof, maar met het juiste ondergoed durf ik deze wel op een lowerbody dag te dragen.

Ombre long sleeve croptop

Van deze mooie ombre top heb ik de volledige set ๐ŸŽ‰ Sluit ook perfect aan op het Gymshark thema dat je hier wel voorbij ziet komen. Ondanks dat deze merkloos aan mij is verkocht heb ik een vermoeden dat dit stiekem uit dezelfde fabriek komt als Gymshark. Vooral dat logo dat na een zware zweet sessie op mijn rug verscheen is er eigenlijk niet meer om heen te gaan. Deze top kostte mij โ‚ฌ15,36 was in 11 dagen binnen.

Ombre sport bh en legging

Ombre sport bh

Ik zou het wel willen, maar helaas zijn seamless sport bhs echt te weinig support voor mij. Gelukkig is deze te doen als ik de bijhorende crop top erbij draagt. Samen squeezen ze mijn boobs in bedwang ๐Ÿ˜ Netals de top verscheen hier na een goede zweet sessie een Gymshark logo. Verdacht hoor ๐Ÿค” Deze was โ‚ฌ14,20 en was in 11 dagen binnen.

A wild logo appears

Ombre legging

Natuurlijk is een set niet compleet zonder de legging ๐Ÿ˜‰ Ik vind het een onwijs goede legging. Juiste lengte, mooie kleur, fijne compressie, etc. Deze is voor mij 100% squatproof. Als je mijn Instagram volg dan kom je deze regelmatig tegen ๐Ÿ˜ De legging kostte โ‚ฌ15,74 en was in 15 dagen binnen.

Sport bh en seamless legging

Sport bh

Deze is echt niet te geloven. Een high support bh voor maar โ‚ฌ7,58! Een onwijs goede sport bh, maar wel met een lastige sluiting achter. Je moet dus wel een beetje lenig zijn. Deze bh ziet eruit als een dupe van Shockabsorber. Daar heb ik nog een paar BHs van. Dus als je geen geduld heb is dat ook een aanrader, maar wel aan de prijs ๐Ÿ˜… Deze bh was trouwens binnen 7 dagen binnen en ik overweeg deze nog maar een paar keer te bestellen. Alleen dan misschien net iets grotere maat. Het is toch wel moeilijk in te schatten. Ik had 32E besteld en ik heb 70F. Ik denk dat 34D/E beste voor mij zou zijn.

Seamless legging groen

Deze is heel lang mijn favoriet geweest. Het was ook mijn eerste succesvolle sportkleding vondst op AliExpress. Toen ik er net had was die zeker 100% squatproof, maar merk dat die langzaam steeds meer laat zien. Hij komt volgens mijn vriend nog zeker door de squatproof heen. Dus ik draag deze nog vaak ^^ Maar voor het geld klaag ik echt niet. โ‚ฌ9,24 en binnen 11 dagen binnen. Gauw eens nieuwe kleuren overwegen ๐Ÿค”

Short sleeve crop top en zwarte legging

Short sleeve croptop

Dit is helaas een item die waarschijnlijk mijn kast gaat verlaten. Het is dezelfde soort stof als de lange mouwen versie. Rond het bovenlijf zit het prima, maar net als de lange mouwen versie zitten de mouwen veel te strak. Zeker deze korte mouwen knellen een beetje. Zo jammer, want anders was deze perfect voor de zomer. Deze was โ‚ฌ13,73 (link) en binnen 13 dagen binnen.

Zwarte legging

Het laatste item van vandaag is deze simpele zwarte legging. Als ik de mensjes van het wilde wijde web moet geloven heeft deze veel gemeen met de Lululemon leggings. Het is een heerlijke stof, maar helaas wel een kattenhaar magneet. Verder zakt deze wel ietsje af tijdens het sporten dus af en toe moet die weer omhoog getrokken worden. Deze is zo goed als squatproof. Stiekem draag ik deze vooral als gewone kleding dan als sportkleding ๐Ÿคญ Voor โ‚ฌ12,90 was die in 10 dagen binnen (link).

Dit was dus al mijn sportkleding van AliExpress. Zoals je las ga ik binnenkort afscheid nemen van sommige stukken, omdat ze niet meer voor mij werken. Het hoort er nou eenmaal bij dat er weleens een miskoop tussen zit. Verder is het shoppen via AliExpress echt aan te raden. Je moet wel wat geduld hebben, maar dan heb je ook wel wat voor een leuk prijs. Als ik meer mooie vondsten maak, laat ik het weten ๐Ÿ˜‰

Heb jij ook weleens iets besteld op AliExpress?

Alle spullen besproken in deze post heb ik van mijn eigen geld gekocht en ik krijg niks voor de gebruikte links. Het is puur mijn enthousiasme met jullie delen.

Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.